Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Lucky I'm In Love

Hello bloggers sekalian . Uwaaaa , lamanya tak jenguk blog yang berhabuk ni !
Kali ni , mau cerita sikit pasal anak kucing baru kesayangan Laila ni .

Nama dia Lucky . 
Eh Lucky tau , bukan LAKI LAKI
Sebab ade anak buah Laila panggil anak kucing ni...LAKI LAKI . -.-
Hee tak sure umur dia berapa , tapi anak kucing  ni kakak Laila bagi <3 Trimas sis !
Lagipun manja gak Lucky ni...suka sangat panjat atas badan Laila -.-
Hee , kiranya my life complete with Lucky .
And surely fall in love with this kitten ! Muahaha :D
Kitten yang kuat cemburu jugak , pegang kucing lain je dia cakar -.-


Buncit kan ? Ohh tu sangkar hamster  , hee tak cukup duit beli
sangkar -.- 

So , life Laila everyday is watching my son ni membesar dengan selamat *macam aku beranak kan dia*
Bagi susu , whiskas pocket , mandikan dia *memang jaga anak tau ! *

Heee  so pendek kata , now dh terubat rindu pada arwah arwah kucing Laila dulu . :')


Okey la . layan dia dulu <3 See you next time ! 


Lupa nak cakap , dia ni memilih susu .. nak susu branded jeee ..Dutch Lady !
Ni mase ni salah pilih makanan tu pasal nampak kurus .. Hehe 

No comments:

Post a Comment