Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

SPM Day -,-'

Hello all :)

Memang da lamaaa tak update blog ni :)

Yeah , mmg sgt busy nan SPM .

Meh aku bgtw apa perasaan aku mse SPM tu .




23 /11
BM 1 & 2
SENI VISUAL ( TEORI SENI )


Ble aku msuk je pagi-pagi kat dewan
Aku btl-btl gemuruh .
Bercampur takut .
Yela , penentuan masa dpn aku ni .

Time BM 1 ,
btl-btl melegakan sedikit hati aku ni.
Sng skit .
Masuk je BM 2 ,
haaa, ternganga !
agak susah , ttp brjaya abiskan jawapan tu .
huhu
Seni biasa je .
Ssh la jugak tp jawab je la :)


24/11
BI 1 & 2
Tasawwur Islam 1

Heee , sng btl BI .
Tapi ya ampun ,
aku ada salah format ...
Tawakal je la T_T
Tasawwur , fine . Little hard .
But y lawaknya ...
aku baca papernya dulu ..
lps tu baru nk baca doa .
kihkih xD


25/11
TASAWWUR ISLAM 2
HISTORY 1 & 2

OHHH MY GOD!
History is most hard paper i even see !
Aku target Perang Dunia ke 1 , Perang Dingin ,
Wawasan 2020 and other simple topic .
But...
Tak kuar ! T_T

Tp nsb baik ada y kuar tu , aku baca gak sblm tu
Whoa , really stress !
Tasawwur?
It's easy . :)
But i hope dapat kejayaan y cemerlang utk subjek-subjek aku ambik ni .
Amin :)


See you other time ! :)



No comments:

Post a Comment