Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Chaiyok !! ^^v


Today dgn semangatnya , aku siap siap nak tgk UPU ni . hoho

Oh , tak tau pebenda menatang UPU ni?
UPU satu malaysia tau .

UPU is pemohonan ke IPTA/IPTS uhh melalui cara online . :)

Dah dah , merapik pulak , tanpa banyak bicara , back to the topic !

aku terus ke cyber cafe , check upu . and POOPS !

ANDA TAK BERJAYA ,

Cehh , berani tak ambik aku . Sedey wokk jap .

Tapi bnyak jugak cakap and ada seorg insan say :

BE STRONG ! Belaja kat mana mana pun boleh laila .

Err , make me feel more better . Credit thanks to Azreen Anis . lalalala :)

Ramai jugak suggest form 6 , tapi takut jugak xlarat bawak subject form 6 nanty . -.-

Kna pk betul-betul , salah pilih , merana hati . :)

Chaiyokk gurl !! <3

Ohh nahh , ada gamba baik untuk anda sume . hikhik .

Nahhh , TADAAA !

*TAKDE KAITAN dgn post ni , HAHA ,

No comments:

Post a Comment