Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Aku Berbicara : No Free Download

Assalamualaikum :D

Kali ini , aku ingin berbicara ttg ISU FREE DOWNLOAD 

Seperti yg telah pihak Oh! Media beritahu bahawa  :


Dan SKMM mengesahkan statement OH!MEDIA , sbb aku pun xcaya oh.. tp SKMM dah bagi statement :



So , mmg spoil la bagi penggemr muzik and movie yg suka free download .

Kalau nak jugak muzik or movie ,  terpaksa ada yg beli CD / DVD original la nampaknya.

Lepas ni , laman web seperti 4shared , MediaFire mungkin akan disekat , sbb pihak SKMM mungkin berpandangan yg isu download secara haram semakin berleluasa sekarang , so sbb tu kna buat macam ni dari sekarang . 


Haaihh , selepas ni , penggiat seni happylah , sbb mereka dalam diam senang nak cari rezeki, suruh peminat beli yg original. Mana la tau kan? :)

p/s: ala , cik delaila suka download free... jgn la sekat .. sob sob TT

No comments:

Post a Comment