Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

: Cara Nak Lajukan Facebook Loading

Okey , mesti ada tak paham ni .

Maksud Lyla kat sini , bila je kita Log In Facebook rasa siput aje kan , smpai salahkan line broadband. 
Meh ikut step Lyla macam mana nak lajukan loading FACEBOOK dengan pantas .

Pertama , bukak folder korang .
Apa apa je folder .

Lepas tu copy dulu code ni : 





Copy dah ? lepas tu PASTE !! 

CONTOHNYA :



Nampak ? Now , sila pegang mouse tu , tekan right-click , and open / open with file tu.

Lepas tu click NOTEPAD

Ia akan muncul macam ni :


 Copy code ini dan  paste di bawah ke dalam notepad tu . 
bawah ayat localhost.
Macam ni :



:1 localhost
203.106.85.66 www.facebook.com  
203.106.85.66 facebook.com







Sekarang click X kat notepad dan SAVE !

Cuba pakai Facebook sekarang . Laju x ?

:)

Credit to : Mr.Unwanted

4 comments:

  1. hihi sudeh.. tq dik.. akak follow skali la blog awak ni ;)

    ReplyDelete
  2. HIHI okey kak . Saya follow akak sekali . hehehe

    ReplyDelete
  3. wah..yeke ni nk try la.....tq2......

    ReplyDelete
  4. sampah :try la . hehe mmg laju . welcome :)

    ReplyDelete