Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Pantang Bila Kena... ....

1. Sexual Harassment
Wowww , . Lyla really tak suka benda macam ni selalu berlaku , even Lyla ubah imej  pun . Percaya la, pakai seLABUH , seSOPAN, seSUCI mana pun , Lyla masih diganggu "benda alah" ni lagi lagi Alam Maya . Banyak Jin Kaki Stim meroyan inbox mintak free dot dot ni . Selalu sangat. Mengapa BABY sangat Jin Kaki Stim ini? Pergilah cari "sayur fresh" kat Lorong Haji Taib , perlu ke cari Lyla je?Sob sob ,  Kesian  tengok mamat macam ni . Errr , tak suma ye jantan tau, *INGAT, bukan semua ! hihi <3


2. Facebook IM 
Ni pantang ni , sedap sedap pakai IM lama , esok esok bukak IM tengok tak tau camna nak hide online . Pastu dengan muka tak malu , pegi mintak tolong member kecik , cakap Lyla ngaku  tak reti  langsung pakai IM tibe tiba even Lyla ni dikire pencarian bab FB ni kata kawan kecik Lyla ni . *astaga...ujub ni !! Shooh !
Sampai skunk kna gelak dengan dia sbb dah LOW bab internet, yelaa , kau terer . Sob sob . TT 


3. Sakit 
Yup , Lyla ada satu sakit yang memang sampai bila pun takkan sembuh, tu Lyla fikir selama ni, tapi bila someone tu dah find apakah penyakit Lyla tu , memang happy sikit , sekurang kurangnya ada harapan nak sembuh . Thank YOU sebab tolong Lyla. 



4. Sofa Merah. 

Ekekek , tu je la. Penat la. Tu pantangnya bila penat menaip , terus rebah kat sofa Merah ni 
Muehehehhe. :p


Kbai. <3 

No comments:

Post a Comment