Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Q & A Time !

Assalamualaikum to all my readers and silent readers !

Haa , siapa Gadis Gigi ?
Haa , laila actually baru tengok blog Gadis Gigi tu tdi . Ehh sorry dik , tapi gigi anda memang bernilai :3
Dia buat soal jawab tadi . Haha . Ni jawapan laila untuk Gadis Gigi yang Hot ni .


Q:  Siapa Nurul Aini? Jengjengjeng.
>>Budak gigi . HAHA


Q: Do you love yourself?
>>Orang tak sedar diri  je tak sayang diri . :3 


Q : Kenapa orang yang cantik orang agung2 kan dan kenapa orang yang tak berapa cantik orang kutuk2?
>>Manusia , tak sah nak laser orang , boring la tu takde sapa kutuk dia muehehehe 


Q Hadiah paling best yang pernah dapat?
>> Canon DSLR 550D & BlackBerry Curve SecondHand.Ori tak mampu  Muehehehe :3 


Q Pernah celebrate birthday like party rock anthem tak? 
>> Tk pernah . Klau da , fuyoo , gegar uamah. Sah sah kena tampar free dr parents .


Q: Kenapa lelaki cakap perempuan pelik? Bagi sebab.
>>Lelaki pun pelik , pe kejadah tu ? hahaha 


Q :Korang rasa korang comel tak?
>>Entah , tanya Encik Kunci :3 


Q :  Meaning of life?
>>Life itu kehidupan manusia di dunia dan di akhirat 

Q : Jika ini hari terakhir anda.Apa yang ingin anda lakukan?
>>Nyanyi lagu Singkong dan Keju . :p


Q :Kalau ada bisnes sendiri, bisnes apa yang korang nak buat?
>>Photography , perhaps ? 


Q :  If someone hurt your feeling. What will you do?
>>Diam and teruskan hidup .  :)


Laila tak tau nk tanya apa , tak salah promote blog orang kejap :D 

No comments:

Post a Comment