Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Review : Alamak , Toyol !

Hello my lovely readers dan juga silent readers yang comel serta dikasihi sekalian . :)


Fuhhh , laila dah merdeka dari exam mid-term ! Eleh , merdeka la sangat , exam yang kena postponed tu tak boleh lupa laila oi ! Tapi dengan masa terluang ni senang lah dapat bersihkan blog yan berhabuk ni . HAHA!
Tapi cuti seminggu je la , if sebulan syok woo . Ehh banyak bunyi pulak kau laila ! -.-'
Tapi laila berdoa agar my result dapat yang terbaik la . Dah la susah jugak exam ni . Errr , tawakal je -.-'




Okey , berbalik pada point asal , laila actually berjaya keluar dengan Incik Kunci @ Key di Babilion,,, Eh Pavillion KL tu , astaga laila , apahal babi yang masuk , dah sah sah kena jangikitan angry bird tu , ala yang babi comel warna hijau tu , eh babi comel ? Errr , stop stop .
So kami berdua plan nak menonton cerita yang best best tapi bila sampai Pavi tu , tak banyak pulak sebab mata laila nampak filem Tamil je memula , tapi bile check dua tiga kali kat board tu , kami pun pilih cerita Melayu lakonan Angah dan Along Raja Lawak iaitu Alamak, Toyol ! Oh toyol yang pakai sneakers tu adalah Muhammad Afiq Izzuddin . 




Apa yang laila boleh review sini , lakonan Angah dan Along memang menjadi . Paling suka veteran Hamid Gurkha asyik cakap perkataan "BONGOK" aje , haha legend betul !
Cuma kadang kadang toyol tu cam tak lawak je . 
Err,  yang lain boleh la  Hihi .


If you want watch any movies , laila suggest this movie , serious korang semua akan suka lawak angah dn along ni . :) 


p/s : Iphone 4G cap Pavillion 400 hengget , walaweyhh , nak belilah :p

No comments:

Post a Comment