Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

derr , gua panas ...

Today , after computer class , aku trs balik , mamam McDonald's . And then , smbil makan , baca metro

*eee , suka muka dpn tu , bhahaha ! xD

20 Minutes later , adik aku complain FaceBook tak jumpa . Aku pun pelik la aku da set FB
as bookmarks , bia betik xde ni ?
Aku dgn lajunya lari pegi kat adik aku , tgk tgk dia tulis :


CONTENT NOT FOUND .

aku tak puas hati , search kat google , taip facebook ,

rupanya ...


FACEBOOK lembab , xnk view homepage dia je , muka adik aku bengang je..

*dia xreti cari , pastu mara aku , cehh =,='

tapi gua panass derr , facebook xblh buka , tapi adik gua lagi panas , xdpt chit chat sama gf dia . hehe

*erk dah guna bahasa REMPIT pulak =,='







No comments:

Post a Comment