Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Cerita Lalu

23/3/11
Pagi pagi buta , aku bgn awal pulak . Semangat result SPM punya pasal . -,-'
Harapan aku mase tu , pls la bagi result terbaik . 2,3 A pun xpe la. :)
Aku pk camtu la.
Jam 10 pg trs aku bertolak . Sampai skolah , nampak Syifa dgn Farhud . Sempat lagi dating dpn skolah ehh korunk :D
Aku terus tegur syifa , lupa nak tegur farhud . Beberapa minit pastu baru tegur farhud HAHA , panas je dia . Hehehe , sorry , nanty awek kau jeles la . Segan nak tegur . Lalalalala.

Aku nan syifa masuk skola dulu , lepak kt perhimpunan , tggu si Tyra ni .
Sblm jam 11 tiba , baru anak Nasir tu muncul , yakni Tyra . Hehehe. Patutla minah ni lambat smpai, sempat lagi mekap? no komen . :)
Jam 11 baru amik result. Mak oii , takut btl nk pegi ambik mula mula tu .
Bila tamat giliran kaum adam 5Efisien ambik result baru kaum Hawa 5Efisien amik ,
Congrats to syifa la , dia ada jugak A .
Yg lain pun congrats , ttp lulus juga.
Tapi aku redha je result aku , kredit je , bnyk C and 1B . Seb bek xgagal tapi sedih la jugak , harap sgt nk result baik baik.
Kwn kwn bagi semangat , suh kejar impian aku, jgn putus asa.
Thx , i happy to hear it . :)

Pastu aku dok luar skola jap, layan sedih , huhu , aku tak berani call mak bapak aku, sms je . huhu .
Seb baik xkna marah :)
Ayah aku call tnya result , aku cakap je la . Then dia kata nanty masuk U usaha
lebih :)
Syg Appa :D

Aku call Wani . Suh dtg amik result , Takut betul minah ni nk amik result. Aku bengang selamba je serbu rumah dia , hehe paksa amik result . Mak kau pun sokong wehhh ! HAHA.
Dia mintak aku pakai servis sms , ala sekarang result blh tgk pakai sms. Aku try je la.
Seb bek kau pass. Pastu aku paksa dia dtg skola , amik je result plus sijil , slip kat pejabat.
Abes je amik result , terus Wani carikan aku teksi . Mak oii , jauh btl teksinya . dekat dekat diamond square .
Baru hajat nak tambah berat badan , makin kurus la aku jawabnya . =,='

Dapt teksi terus blah , pegi kdai mak aku . Tunjuk result . Mak aku ok je . Tapi aku jeles...
Sbb member bek aku si ekin dapat 2A . Huuu , pandainya kau padahal kita study sama sama wehh .
-,-'
Takpelah, bak kata kau tu , result aku pun passed uh . Thx sbb sudi jd cikgu tak bertauliah utk aku.
Tak lupa cikgu cikgu skola sekali :)
I Lap Youu . Muehehehe , <3

Malam tu , bapak aku nk tgk borang online UPU aku .
Mak oii , abis suma dia tukarkan . Paling dia nak Dip . Mass Comm . -,-'
Katanya , Photographer nanti hidup melarat . Takpelah , utk future aku gak :)
Aku relakan , muehehehe :D

So that's all . Mlm tu gak aku xtdo sgt , layan cte korea . HAHA .
Seb bek bapak aku tak tau . -,-'

Kbai . <3


No comments:

Post a Comment