Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

What Happend to Yuna ?

Today , aku online facebook kat CC , dgn anak Omar Zaki si Fatimah ni , sedang aku seronok layan facebook , aku terjumpa ni .



Ehsan pics dari :
www.qimie.com

Seriously , aku tak paham knapa artis sekarang suka bertudung macam ni?
Imbas sekali macam serban tok kadi la pulak -,-

Erghh , Yuna , answer ye , aku lagi suka Yuna pakai shawl dari serban ni .
Kalau ni fesyen Yuna sekarang , i say no komen lah , it's up to you.
It's your life rite ?

How about you , readers ? Love Yuna new fashion ? -,-

1 comment: