Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Broadband laju macam Siput

Nampak takk tulisan comel kat atas tuu ? haha , tak nampak? pakai spek Rayban tuu , jelas tak?
hehe >,<


Sbnarnya , smenjak dua menjak ni la kan ,
Broadband da selalu sgt lembab especially sekali Maxis . Tapi sama je . Celcom kata laju, pls la, dulu aku pengguna celcom ye , masih lembab jugak.
Digi lagilah , sama jela wehh , takde beza .
Org kuning tu nak follow lajukan jgn haraplah , dia dok berdengkur je la , tu pasal gemuk !! (kuang ajaq , haha :p)


Macam macam jenis broadband la kata kononnya perkhimadtan pantas , laju bak kuda bla bla ,
tapi hapak la , lembab jugak .

Hp pun actually sama je tapi bergantung pada duit org tu la , sapa kaya , nak guna hari hari pakai hp tu smpai sakit jiwa pun xpe , hehe .
Itupun kalau mampu byr bil melambung sbb pakai internet tu la . Kalau tak mampu...

Ada one way je nak rasa pengalaman internet laju , pegi je CyberCafe (CC) . Bayar beribu pun takpe janji laju. haha .

Tapi bagi yg terdesak nak beli sgt broadband , nak sgt kann broadband terbaik , xnak bazir duit kat cc ,
beli roti panjang , design je ala ala broadband , pastu tgk je la ye , xlh cucuk kat komputer tau . hehehe :p


Mana korang nak ?

Cyber Cafe (CC)
Maxis , Celcom, DiGi broadband ,
HP INTERNET
ROTI PANJANG?

HAHAHA , PILIH PILIH






No comments:

Post a Comment