Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Suka wokk :)

Dah lama pulak aku x update blog domo kesayangan aku ni :D

Actually , BERUKBAND maxis ni wat hal pulak .
N then okey balik , tapi ingatkan laju , rupanya siput lagi . -.-

Okey , semalam tiba tiba Key dtg umah aku , katanya ada hadiah .
Yg aku tau hari jd a
ku lmbt lg , hadiah apanya kn?

Then dlm kul 2 camtu dia dtg , bwk plastik besar , hadiah aku la tu kan .
Aku pegang-pegang aku dah tau dh tu apa
. Nak tgk ?

JENG JENG JENG!





Ahaa , ada anak , ada bapaknya . hihi :p

Thank youu <3

So nk dkt satu hari lepaking dgn dia , siap tgkap muka dia ni lg . hehe . nk tgk? mmg gelak je tgk ni. hoho . so mmg happy la jugak tp nanti dia da msuk KLMU , course culinary arts .

Sng jugak , sbb lepas ni dpt rasa masakn dia , HAHA :D

Ok , tggu pada post akan dtg , arios^^v





p/s : tgk je la mulutnya tuu . HAHA :D







No comments:

Post a Comment