Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

We not Perfect . :)


Today , kes ini menjadi hot issue di FB dan blog.

Twitter juga tak ketinggalan . korang check up je mana-mana blog semua sama psal dia ni.

. :)

aku malas nak bubuh segala statement "kurang matang" dia kerana dia masih berusia 14 tahun ini sebb bagi aku ia lebih menyebarkan aib beliau . *tahun lepas la 14

but apa aku nak rumuskan:

TAK SEPATUTNYA PUAK PUAK FB AND BLOGGER HENTAM DIA TERUK TERUK .
KITA TAK KENAL DIA . SEJARAH SILAM DIA PUN KITA TK TAU.

SATU LAGI , MENYEBAR AIB UMAT SESAMA ISLAM ADALAH DOSA . :)

BIARLAH ALLAH MENGURUS SEGALA DOSA DAN PAHALA DIA ,
BIAR ALLAH TENTUKAN KEHIDUPAN DIA DI AKHIRAT.

macam dia kata :

Kalau DOA dia tu termakbul , pandai pandai korang tanggung . :)

opsss , kejap.

aku hanya bagi pendapat , change u mind before korang menyesal.
sbb dunia xlama ok.

aku bukan alim sgt , tp aku cuba nak bgtw yg perbuatan kutuk ni tak baik , korang ingat hebat ke mengutuk tu ? dia dah sedar salah dia . kalau korang nak tau , dia tgh pressure , smpai de org bgtw kt fb aku td , dia nk bunuh diri sbb ada peminat nak "MAKAN" dia .

Tu dah membuat dia lg jauh , bukan nak sedarkan dia. haihh.

pls, dia msih budak budak, tlg dia , bukan maki dia .

ok smpai sini entry ini. jika ada salah silap, maafkan ku. :)

aku menegur utk memperingati umat sesama islam

pengajaran disini , pk dulu sblm nak post something kat FB or blog or any social networking korang pakai ye .

salam ukhwah <3











No comments:

Post a Comment