Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Wahai Jejaka , Ini Awek Cun Ada Baik Punya !



Make up ni normal la bagi perempuan perempuan zaman sekarang. 

Macam macam gaya make up kita pernah tengok. 

Tapi pernah tak tengok make up korea yang comel comel tu?

Rasa nak gigit je kan tengok make up effect korea style ni kan, jealous pun ada.

Tapi, ada ceritaa di sebalik mekap korea ni . 

Sediakan baldi untuk keselamatan . One twooo , SEE! 


phewittt !


ehh nanti dulu , tengok betul betul .
Awek ni mekap lawa ..
Tapi tgk sebelum dia mekap cantik camni..



Mata adalah aset penting buat saya , hihi

Bedak asas satu kemestian untuk memutihkan wajah saya yang sedia putih . hekhek

Lupa nak bagitau youu , I pakai lenss nak bagi comel, mata Ii juling , sbb tu pakai lens .
ehehehe 


oh yeee , i ada misai , >,<


EHEHE , sekarang anda boleh muntah . 

>,<


cubelahhh , hehehe










No comments:

Post a Comment