Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Raya Dulu Dan Sekarang

Salam Ramadhan . :)

Best puasa ? Ada yang ponteng ? Ada yang sengaja ponteng ? Opsss , :D 
Haha . Okeyy , Lyla nak citer skit pasal Raya .Ahaaa , lagi berapa hari je nak raya , tup tap hampir habis bulan Ramadhan ni . Sob sob , harap harap ni bukan Ramadhan terakhir . Okeyy kita start dengan Raya dulu dulu . 


DULU DULU .....

Ohh yeahhh , dulu syok kan ? Mercun sana sini , dengan kesibukan hantar kad raya sana sini . Yeahaaa , main mercun pun polis tarak hal  . Ngehehhehe . 
Dengan sibuk jemput sana sini buat rumah terbuka . Senang je hati dapat bersua muka kembali pada yang dah lama tak jumpa geng lama . Walaweyhhh , sukanyaaa ! :D


SEKARANG .... 


OhhhMemangHebat sekarang punya , Apa barang kad raya , SMS bolehhh , Twitter , Facebook pun boleh nak wish wish . Mercun still dapat layan tapi kesudahannyaa selalunya di HOSPITAL la . Kasihan sangat sangat , main mercun , mesti end up kat HOSPITAL. :(
Nak jumpa ssh la skit , sebab bukan banyak orang nk wat rumah terbuka lagi . Kann ?

Oh yeahhh . Tu yang selalu Lyla nampak . Tapi kalau ada lain lagi , komenla . Boleh kongsi kongsi kannn .
Okeyy semua , Selamat Hari Raya . Maaf zahir NO batin . :Hoho.

p/s : wish awal awal sebab Lyla nak raya . takkan nak update blog jugak masa tgh raya . hoho :)

No comments:

Post a Comment