Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Kepenatan ! .

Assalamualaikum . . .

Hai readers , so long time la jugak tak update blog , ehee long time la sangat kan ?
Yes , as student college life , sudah mula merasa kepenatan melampau tahap tertinggi . LOL . Ditambah dengan keracunan makanan dan batuk plus deman . Tengok , siap berpakej lagi ! Tapi tetap cuba menjadi kuat untuk hadirkn dii ke kelas walaupun bertubuh keding , yeahhh !
Okeyy , saya sepatutnya menaip tanpa kenal erti penat , tapi untuk enty kali ni je saya penat . Hihi

Ahaks , okey la u all . Saya bagi satu santapan minda melepaskan kepenatan ni . Saksikan je video ni :)



nota kaki : memang suka tengok ceramah ustaz azhar idrus ni , hehehhehe korang minat ? :D

No comments:

Post a Comment