Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Entri Lucah ?

Assalamualaikum ... ! Hello to all my lovely readers and silent readers sekalian !

Okeyy , kali ni nak surakan sikit pasal kaki blogger yang suka publish entri  LUCAH ni . 
ehh apa tu lucah ? tipu je kalau tanya soalan sengal camni , budak 3 tahun pun dah pro benda macam ni . 


Kebanyakkan warga kaki bogger kita sangat gemar bagi pembaca tengok siri cerita lucah yng mereka dah publish tu . Untuk apa publish entri lucah ? Ehh okey lembut sikit bahasa lucah tu , panggil 18SX . Haaaa , baru betul ! 



Haa , untuk apa publish entri 18SX ? Nak naik kan trafik blog ? Come on , ada bnyak lagi cara nak naik kan trafik blog  . Kesian budak budak kecik nanti , nanti tak faham , lepas tu main buat je . Traffic tinggi  kemungkinan dosa pun sama tinggi. :)

Untuk ilmu pengetahuan ? Heh , ingat , perogol tak belajar bab 18SX pun , perogol buat sendiri je !  :)
Sebab tu kalau konon itu untuk ilmu , 50/50 je :)

So , if i see any blogger yang sibuk bagi link blog entri tu entri 18SX , i'm will never read , because for me , banyak lagi idea kita boleh curahkan untuk blog . Pembaca pun akan senang hati jugak bila kita tak selalu ATAU tak publish entri 18SX ni :) 

Pendapat korang ? I'm not hot-tempered , laila layan je apa saja komen anda semua :)


No comments:

Post a Comment