Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Review : Twillight - Breaking Dawn PART ONE

Assalamualaikum wahai pembaca setia dan juga silent reader yang dikasihi :)

Okeyyy , this time , I will review bout the best seller blockbuster movie yang satu dunia gila gilakan ni .
Ehh , mestilh Twillight !

Semalam , with him at Wangsa Walk , cari movie ni . Ambek 3.30 petang sebab memang ramai tengok movie
ni . Alang alang tunggu  , nampak Puss In Boots punya maskot  . Nak tangkap tapi segan. xD

Okey , cerita ni memang serius best ! Sebab romantik dia memang romantik betul . And mostly , my eye just memandang JACOB BLACK <3 , sampai si dia jealous . Ahahaha :p



Tapi yang sure rambut Edward memng cantik . :) # Eh rambut je aku tengok ... hahha :D


Bella kali ni nampak menjadi . She's transform herself  as vampire ? Korang kena tengok la !
Tak sabar tunggu part TWO lak ., tengok anak Bella tu membesar ,  :)

#semalam best , layan game dengn si dia . Ahahhh . Tu pun kalah -_-'

No comments:

Post a Comment