Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Beribu Sesalan

Assalamualaikum , hello all my silent readers and lovely readers !

Okeyy , bukan beribu sesalan sebab buat salah okey , beribu sesalan tu lagu Jaclynn , Shila and Ning yang 3 Suara ni dok pi soprano kat radio tu .

Al kisahnya , memang hari hari radio pasang lagu ni . Tak dinafikan memang merdu melodi and lirik dia . Menusuk hati sampai berdarah ! #yelaaa , berdarah la sangat ....

Serius bila dgr hari hari semenjak dua menjak ni tak sedap ati . Iyela lovers kat indon , sibuk bercuti . Bulan satu dia sambung study , tak ke risau namanya ? Kalau dia jumpa Luna Maya kat situ camna ? 
 #ehh , aku rindu ye ? >,<

Lepas tu baru sedar yang hari hari stalk facebook dia semata mata nak tunggu dia online . Laila oi , indon susah kot nak cari CyberCafe . BB dia pun tak aktif roaming untuk luar negara ... Haa , sms la pakai number indon yang panjang lebar tu ... Seringgit melayang ! 

Takpe sayang punya pasal , kredit pun sanggup habis. #iyelaa , lepas tu sengkek -,-

Okey , nak pegi lepak kat page FootLike . Memang have fun lepak situ, hakikatnya Laila susah nak keluar rumah , sebab buat assignment untuk hadapi final exam , haaa lepak la kat alam maya yang agak indah dan terkadang tak indah ni . Okeyy la , bebel macam makcik laila ni , HAHA . 

Ohh , shoutmix lama jugak laila pakai ok  , sebab tggu 2012 dtg , baru tukar semua sekali . Insya-Allah
Thanks pembaca sebab baca bebelan makcik ni . Sayonara ! <3


No comments:

Post a Comment