Pengikut comel saya :)

Link Exchange HERE !

Oh Cuti !

Hik hik , just finish with my final Semester 1 exam dan tengah cuti Semester 1. 
Seriously , memang dah lama tak update blog . Busy , and one thing , aku tak sedar shoutmix dah kena tutup sebab kena caj  , no free  . Ceh ! -.-


Aku malas nak ucap new year sebab dah dekat pertengahan Januari dah , HAHA !


Apa pun aku akan muncul sekali sekala di blog sebab aku student , serious tak ada masa untuk blog . Ok see you later . 


P/S : Siapa ada web macam shoutmix tapi free la ye . Nak boleh ? =D

No comments:

Post a Comment